0011

Lightbase zoekt talent!

Vanuit onze passie voor techniek ontwikkelen wij mobiele apps en webapplicaties om trots op te zijn. We leveren goed werk en groeien lekker door. We zijn dus doorlopend op zoek naar versterking!

Ons verhaal

Team Lightbase is opgegroeid in het digitale tijdperk. Sinds onze eerste kennismaking met computers en internet zijn we gefascineerd door de eindeloze mogelijkheden. We wilden weten hoe dat allemaal werkt en nog belangrijker, hoe we er zelf mee aan slag konden.

Teamcultuur

CV's en diploma's tellen bij ons niet. Ons team bevat schoolverlaters van amper 20 jaar en mensen met jaren werkervaring in een ander vakgebied die toch richting development zijn gegaan. Wat ze wel gemeen hebben zijn skills, passie voor het vak, een open houding en gewoon lekker resultaatgericht en zonder zonder gedoe willen werken.

Werkwijze

De projecten die wij doen zijn zeer divers. Complex, simpel, groot, klein. Omdat iedereen bij Lightbase veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, hebben we maar beperkt behoefte aan management. En al helemaal niet aan hiërarchie. Lightbase is een zeer vlakke organisatie.

Pal naast Utrecht CS

Of je nou op de fiets komt, met de trein of met de auto, met een kantoor op de meest centrale plek van Nederland zijn we altijd in de buurt. Je vindt ons in Creative Valley aan het Stationsplein pal naast Utrecht CS. We hebben een kantoor met uitzicht, bureau’s met 4K-schermen, uiteraard een pingpongtafel, gevulde koelkast en nepplanten.

Focus op techniek

Wij focussen sterk op een aantal technologieën, want we geloven heilig in specialisatie. Vroeger bouwden we ook native apps en af en toe zelfs Wordpress sites. Nu niet meer. Onze laser focus op React en React Native stelt ons in staat steeds beter te worden in wat we doen. Het helpt ons bij het vinden van passende fantastische projecten en fantastische teamleden.

#pingpong

Toffe klanten

Wij werken graag samen en leren van elkaar en van onze opdrachtgevers. Alles wat we bouwen is maatwerk en dat geldt eigenlijk ook voor de samenwerkingsvorm.

Vacatures